Videoklip Space Bound pohledem Sashy Grey

Okolo klipu Space Bound se po jeho vydání vyrojilo mnoho spekulací týkajících se toho, jak jej vlastně Eminem zamýšlel. V rozhovoru pro MTV nastínila Sasha Grey, která je představitelkou hlavní hrdinky, svůj pohled na celý příběh.

Sasha Grey zadek

Sasha Grey jakožto bývalá hvězda filmů pro dospělé se snaží prorazit také jako herečka. Společně s Eminem se objevila v sedmé řadě seriálu Vincentův svět (Entourage). Ačkoliv se spolu na place nepotkali, dostala od Eminemova týmu nabídku, aby ztvárnila v jeho připravovaném klipu hlavní ženskou roli. Tímto započala jejich spolupráce.

Videoklip Space Bound má znázorňovat dvě charakterové strany samotného Eminema – ta první je rozrušená a cynická, zatímco druhá je více zamyšlená a klidná. „Můžete si to vykládat všelijak. Já to chápu tak, že jeden charakter je on sám a ten druhý je jeho podvědomí,“ řekla k tomu sama herečka. Zlom v dějové linii videoklipu nastává, když rapper zjistí, že ho jeho životní láska (ztvárněná Sashou Grey) podvádí. Poté na svou milou zaútočí a následně obrátí zbraň proti sobě a spáchá sebevraždu střelou do hlavy. Stejně jako Love the Way You Lie líčí i Space Bound příběh bouřlivého vztahu jedné zamilované dvojice, ve kterém hraje hlavní roli domácí násilí.

Sasha Grey v šedém

Sama Sasha Grey přiznala, že neví, jak by shrnula hlavní myšlenku celého klipu. Nakonec ale dodala, že na celé Space Bound nahlíží spíše pesimistickým pohledem. „Nevím, jestli má klip přinést nějaké poslelství. Nicméně si myslím, že se snaží poukázat na to, že i sebevětší láska může kdykoliv ztroskotat,“ uzavřela bývalá pornohvězda.

Nucks

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *