Bizarre opouští D12, založil vlastní Weirdo Movement

Rapper Bizarre v nedávném rozhovoru řekl, že opouští detroitskou skupinu D12, čímž toto seskupení známé též jako Dirty Dozen přichází o zakládajícího člena. Jeho překvapivé oznámení přišlo během rozhovoru pro HipHopDX.com dne 27. února.

“Jo, už nejsem v D12,” sdělil Bizarre. “Prostě jsme měli rozdílné tvůrčí názory a rozhodli jsme se rozejít – tak jsem se vydal svou vlastní cestou,” k čemuž upřesnil: “A ne, nejsem v Odd Future. Mám svoji vlastní posádku, která se jmenuje The Weirdo Movement.” Bizarre byl též dotázán, zda nedávná spolupráce se Slaughterhouse v Shady Records měla vliv na D12 a na jeho rozhodnutí odejít. “Nemyslím si, že to mělo nějaký skutečný vliv,” vysvětlil a pokračoval: “Slaughterhouse dělají věci jim vlastní. Já jsem vlastně dělal jen nějakou produkční práci na jejich albu… A už se nemůžu dočkat, až to album uslyším. Jeho vydání je na spadnutí.”

Rapper Bizarre z D12

Hip–hopovou skupinu D12 založil v roce 1996 detroitský rapper Proof, Eminemův dlouholetý přítel z dětství. Původně měla skupina 6 členů a její název byl odvozen od toho, že všichni členové měli dvě osobnosti – vlastní alter ega (Proof – Dirty Harry, Bizarre – Peter S. Bizarre, Kuniva – Hannz G. Kon Artis – Mr. Porter, Bugz – Robert Beck a Eminem – Slim Shady). Svoji opravdovou popularitu získala D12 až poté, co se proslavil její nejznámější člen – Eminem. Největší úspěch tato rapperská skupina zaznamenala s alby Devil’s Night (2001) a D12 World (2004), jež obě dosáhla na první příčku Billboard Top 200.

Romanie

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *