Eminem pokračuje v přípravách na svém novém albu

Už jsou tomu dva roky, co Eminem vydal své poslední album Recovery. Před nedávnem začal pracovat na svém novém sólovém projektu. Zároveň ale pomáhal s nahráváním alba Welcome to: Our House skupině Slaughterhouse spadající pod jeho label Shady Records.

Eminem, který nedávno překonal hranici 60 milionů fanoušků na své Facebook stránce a stal se tak nejsledovanější osobností na světě, prohlásil, že album Slaughterhouse je konečně hotové a nyní je prý čas na jeho vlastní desku.

“Za poslední rok jsem měl s jejich nahrávkou opravdu plné ruce práce. Na tom projektu jsem ale dělal rád. Byl jsem trochu výkonný producent, koprodukční, míchal jsem – bylo s tím hodně práce, byl jsem opravdu zapojen. Vlastně právě teď končíme.”

Eminem připravuje nové album

Co se týká Eminemova očekávaného nového alba, sám k tomu říká, že ještě nemá přesné datum, kdy by měla nahrávka vyjít. Všechno je prý jen v předběžných fázích sestavování projektu. “Vlastně jsem teprve začal,” prozradil v jednom rozhovoru a dodal, že momentálně není plně soustředěn jen na svou desku, protože mnoho své kreativní energie soustřeďuje na Slaughterhouse.

Eminem také řekl, že rád pracuje s novými umělci. “Je to jedna z věcí, kterou jsem chtěl vždycky dělat. Kromě tvorby své vlastní hudby. Snažím se mít přehled o tom, co je nového, a sledovat nové umělce po celém světě.”

Prelude

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *