Eminem poskytnul rozhovor pro Channel 955

Ve středu 1. srpna volal do detroitské rozhlasové stanice Channel 955 rapper Eminem, aby podpořil vydání nového alba Welcome to: Our House skupiny Slaughterhouse, které vychází 28. srpna.

Eminem na rádiu Channel 955

Speciálním hostem rádiového studia byl člen skupiny Slaughterhouse a zároveň Emův parťák z Bad Meets Evil – Royce da 5’9”. Eminem též hovořil o přátelství s 50 Centem a o svém novém chystaném studiovém albu. Ovšem Emovou hlavní prioritou v těchto dnech je jeho vlastní label Shady Records.

Přátelství s 50 Centem Eminem popsal takto: “Od té doby, co jsme s Fiftym začali dělat hudbu, tak v tom byl vždy vzájemný respekt a stali jsme se přáteli i mimo ni. 50 Cent je dobrý i v oblasti obchodní. Mohu ho považovat za chytrého obchodníka. Neříkám, že já nejsem, ale neumím se tolik dostat do technických aspektů podnikání. Nemám tušení co se děje – nikdy. Já ani nevím, jestli to dělám správně právě teď.”

O svém novém albu a o albu Slaughterhouse řekl následující: “Já jsem vlastně začal dělat na mém albu, ale ještě jsem se do toho úplně neponořil, protože se finišuje s albem Slaughterhouse. Za poslední rok jsem měl s tímto albem opravdu plné ruce práce. Byl to pro mě oblíbený projekt. Trochu jsem byl výkonný producent, koprodukční, míchal jsem – hodně práce s tím, byl jsem opravdu zapojen. Vlastně právě teď končíme. No a mé album? Zatím nemám termín.”

Eminem dále hovořil o tom, že s Roycem jsou přátelé už dlouhou dobu, že ho respektuje jako umělce a že je rád, že se dala dohromady skupina Slaughterhouse. Ocenil technické dovednosti všech členů této skupiny a nezapomněl ani na chválu dalšího člena Shady Records – Yelawolfa. Ohledně 10. výročí filmu 8 Mile a svých budoucích hereckých plánech Em sdělil: “To je šílený. Ne, já opravdu s tímto nemám žádné plány. Byl jsem ponořen pouze do hudby. Opravdu jsem byl zaměřen pouze na hudbu. Snažíme se label dostat tam, kde si myslíme, že by měl být.“

[jwplayer file=”http://www.youtube.com/v/jT_NivFSUTI”]

Romanie

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *