Kdy se dočkáme Emova nového alba?

Eminem věnoval v poslední době většinu svého času skupině Slaughterhouse, které pomáhal dotvářet jejich nové album Welcome to: Our House. Sám však v nedávných rozhovorech potvrdil, že začíná pracovat na svém novém sólovém projektu, ale že se prozatím nachází v přípravné fázi. Detroitský rapper a Emův parťák z Bad Meets Evil, Royce da 5’9”, k tomu prozradil více.

Royce da 5’9”

“Marshall je typ, který nikdy nepřestává nahrávat, takže když se dostane do zadní místnosti studia, zamyká za sebou dveře. Nikdo k němu nesmí. Nikdo nikdy neví, co dělá. Všechno, co vím je, že on neustále pracuje, takže kdyby mi řekl, že má album už teď připravené, tak bych mu věřil, protože on pracuje jako kůň. On pracuje každý den”, řekl mimo jiné Royce v rozhovoru, který poskytl při premiéře videoklipu Throw It Away z alba Welcome to: Our House.

Royce dále uvedl, že nepochybuje o tom, že Em má více materiálu než přiznává a že je přesvědčen, že při tempu v jakém Marshall pracuje, bychom se mohli jeho nového alba dočkat dříve než si myslíme.

Romanie

  

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *