Nicki Minaj předstihla na Twitteru Eminema

Nejsledovanějším hip-hopovým umělcem na sociální síti Twitter je Nicki Minaj. Podle časopisu Billboard se Nicki na první místo dostala 4. ledna 2012 a z pomyslného trůnu sesadila oblíbeného Eminema.

K 10. lednu měla rapperka Minaj 8 289 708 followerů, zatímco Eminem jich měl na svém kontě 8 267 835. Ovšem daleko větší rozdíl je v počtu poslaných tweetů (zpráv). Nicki jich doposud poslala přes 9 tisíc, Eminem pouhých 175. Eminem je také jediným rapperem, který na Twitteru nikoho nesleduje.

Nicki Minaj

Popularita Nicki Minaj začala stoupat po vydání debutového alba Pink Friday, které vyšlo v roce 2010 pod hlavičkou nahrávacích společností Young Money Entertainment a Cash Money Records s distribucí od Universal Motown. Tuto rodačku z Trinidadu, která se ve svých pěti letech přestěhovala s rodiči do New Yorku a letos v prosinci oslaví 30. narozeniny, objevil pro hudební průmysl rapper Lil Wayne.

Nicki před časem představila novou skladbu Stupid Hoe, která se objeví na jejím nadcházejícím albu Pink Friday: Roman’s Revenge, jehož vydání je naplánováno na 14. února 2012. S napětím se očekává, zda toto druhé album bude stejně úspěšné jako to první, které se stalo platinovým.

Romanie

  

5 komentářů: “Nicki Minaj předstihla na Twitteru Eminema”

  1. HPHPHP napsal:

    Jsem zvědav jestli ho předstihne i na Facebooku :D

  2. carbon136 napsal:

    No podla mna, ona velmi rapperkou nieje. Eminem na Twitteri nikoho nesleduje? Vsak naco by mal niekoho sledovat ked je sam kral? :D

  3. Adam napsal:

    Ona je fakt trapka EMINEM je prostě boss nevím co tu jako řeši jeno na tom posmolenem twitteru ma víc fanoušků noaco…..

  4. dwayne napsal:

    to je to že lidi poslochaj vic a vic blbosti.

  5. Bejicza napsal:

    Nicki Minaj??kdo to vubec je?mozna ma par dobrych trecku ale za nejakou dobu si na ni nikdo ani nevzpomene…kdezto EMINEM JE best!!!a potvrzuje to cím dal vic….nerikam nic!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *