Eminem míří v létě 2013 do Evropy. Koho bude mít za hosty?

Není žádnou novinkou, že americký rapper Eminem zavítá v srpnu do Evropy. Celkem má v plánu 3 koncerty, na kterých kromě něj vystoupí i přizvaní hosté. A kdo že Marshalla v srpnu doprovodí?

Na prvním evropském koncertě, který se koná 17. srpna v Irsku (Slane Castle) by se měli představit i rapper Yelawolf a skupina Slaughterhouse, kteří spadají pod Emovu nahrávací společnost Shady Records. Dále pak uznávaný anglický rapper Plan B, který své debutové album vydal v roce 2006 a který je zároveň i úspěšným hercem. Na pódiu by se mělo objevit i kalifornské seskupení Earlwolf, konkrétně rappeři Tyler, The Creator a Earl Sweatshirt.

Eminem

Druhé Emovo vystoupení se koná 20. srpna v rámci festivalu Glasgow Summer Session, kde ho doprovodí americký rapper Kendrick Lamar, loňský vítěz MC in the Game. Chybět by neměli již zmiňovaní Earlwolf a Yelawolf.

Poslední a asi nejvíce očekávaný Emův evropský koncert se uskuteční 22. srpna na Stade de France v Paříži. Zde by mezi hosty měli patřit Kendrick Lamar, Earlwolf a skupina Slaughterhouse.

Romanie

  

2 komentáře: “Eminem míří v létě 2013 do Evropy. Koho bude mít za hosty?”

  1. Litchy napsal:

    Zapoměli jste na Leeds Festival :))

  2. sschejbiss napsal:

    a nidke blíž ne? :/ ani Německo?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *