Co nesmí chybět v zákulisí Eminemova afrického koncertu?

Přesto, že je Marshall Mathers velmi uzavřený člověk, který si své soukromí přísně střeží, podařilo se zjistit, jaké byly jeho požadavky na zákulisí pro koncert v Kapském Městě (26. února, The South Africa Tour). Kromě jiného si přál německé okurky a švýcarský sýr.

Eminem zřídkakdy opouští svůj domovský Detroit a když už se tak stane, je to většinou z důvodu turné nebo důležitého interview. Mohlo by se zdát, že v takových případech bude mít i vysoké nároky na servis, avšak opak je pravdou. Em na první pohled nevypadá jako opravdová celebrita a v porovnání s některými umělci jsou jeho požadavky na vybavení zákulisí koncertu relativně skromné. Pro představu, tak například Beyonce vyžaduje, aby v místnosti byl pouze bílý nábytek a byla tam udržovaná předem přesně určená teplota.

Eminem - Rapture 2014

Podle channel24 je Emovo zákulisí bez alkoholu, což není překvapením, protože je známo, že král rappu několik posledních let abstinuje. Kromě německých okurek z Gundelsheimu a švýcarského sýru Cheddar, byly na Emově seznamu ještě další pochutiny – arašídové máslo, obří krevety a jogurt s nízkým obsahem tuku. Dále vyšlo najevo, že Em se dotazoval, zda by mohl mít v zákulisí k dispozici činky, aby si mohl zacvičit.

Romanie

  

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *