Yelawolf překvapen tracklistem pro Shady XV

Yelawolf řekl, že byl zaskočen výběrem songů od Shady Records, které se nakonec objeví na Shady XV.

“Byl jsem hodně překvapený, když jsem viděl, že ‘Pop The Trunk’ a ‘Let’s Roll’ budou na albu,” řekl Alabamský rapper během rozhovoru pro XXL. “Nevěděl jsem o tom, že se chystají tam tyhle songy zahrnout, což je super. Původně jsem počítal s tím, že tam bude jen ‘Down.’ Ta nahrávka byla fakt dobrá, ale prostě se mi nehodila na moje další album ‘Love Story’ a tak přišla šance to dát na Shady XV. Ten song se nese v duchu toho, kde se právě v těhle dnech v životě nacházím. Kromě ‘Down’ jsem na album nahrál refrén pro kluky ze Slaughterhouse ‘Psychopath Killer (ft.Eminem)’ a verzi pro song ‘Twisted’ se Skylar Grey a Eminemem.”

Yelawolf je tedy na pěti nahrávkách, které se objeví na kompilačním albu Shady XV.

Yelawolf – Let’s Roll (ft. Kid Rock)
[jwplayer file=”http://youtu.be/WjF4eOnjCLE”]

Yelawolf – Pop The Trunk
[jwplayer file=”http://youtu.be/np3pU-dLok4″]

Kromě Shady XV se také zmínil o projeku Country Cousins (Yelawolf a Big K.R.I.T), který momentálně ale není jeho prioritou.

“Nevím, kde přesně je Big K.R.I.T s jeho nápadem,” řekl Yelawolf. “Jsme kámoši a může se to stát vlastně kdykoli. Problém je ale ten, že já a on se ve studiu moc nepotkáváme, protože máme oba dost práce. Zrovna jsem četl o tom, že on a Raphael Saadiq něco nahráli. Už se nemůžu dočkat, až si to poslechnu.”

Dalším tématem bylo jeho nejnovější video pro singl ‘Till It’s Gone.’ To prý přesně vychytává atmosféru jeho nacházejícího alba, Love Story.

“Bylo to pro mě zajímavé spojit všechno to, co jsem v minulosti zažil. Šel jsem jen zpátky ke kořenům, ale snažil jsem se při tom najít zajímavější znění. Zabralo nám to pět měsíců, než jsme konečně nahráli první věc. Nahráli jsme předtím asi 40 různých nápadů, než jsme měli první nahrávku, ke které bychom si řekli ‘Fajn, tak tohle určitě bude na Love Story.’ A to je přesně ono ‘Till It’s Gone’‘ a ‘Box Chevy V’ jsou dobrým příkladem té atmosféry, která je na Love Story.

Yelawolf – Box Chevy V
[jwplayer file=”http://youtu.be/LvSoftqY4KE”]

The Gadsen, Alabama je pořád tím, co se snaží celou svoji kariéru reprezentovat.

“Každý má svůj vlastní příběh,” řekl Yelawolf. “Jsem opravdu štastný za to, kam jsem se dostal. Je to neustálý boj. Znám umělce, kteří vycházejí z Alabamy, hlavně rappeři. Je to pořád extrémně těžké. Když nic jiného, tak to určitě těžší dělám já. Mám vlastní identitu a vlastní způsob myšlení a způsob, kterým mluvím o Alabamě. Takže kdokoliv jiný to musí dělat úplně jinak, aby uspěl. O to je to těžší. Kdokoliv, kdo chce být úspěšný musí znít unikátně. To je rozhodující.”

Yelawolf – Till It’s Gone
[jwplayer file=”http://youtu.be/Ndpryp2OlUQ”]

LukEakaEminem

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *