Deváté studiové album Eminema na cestě ?

Na internetových fórech se momentálně probírá zajímavé téma. Eminemovo deváté studiové album má nést název ‘Roots’ a na albu by se měli objevit například Dr.Dre a Xzibit.

V roce 2013 se Eminem opět vrátil na scénu se osmým studiovým albem The Marshall Mathers LP2. Loni pak vydal další album, labelovou kompilaci Shady XV. A v posledních dnech se množí spekulace o tom, že se letos dočkáme třetího alba v řadě.

Ještě nikdy se nestalo, že by Eminem vydal ve třech po sobě jdoucích letech nové album. Pokud se tak letos stane, bude to poprvé v jeho kariéře. Spekulace mluví o tom, že album se bude jmenovat ‘Roots.’ Opět by se Eminem měl tedy pokusit vrátit ke svým ‘kořenům.’ Bude obsahovat spolupráce s Dr.Dre a Xzibit. Údajně by měli být dva songy už ve své finální verzi. Oznámení bychom se měli dočkat při předávání cen Grammy, které se budou konat 8.února.

LukEakaEminem

  

3 komentáře: “Deváté studiové album Eminema na cestě ?”

  1. crbn napsal:

    Nemôžte písať do článkov aj SK názvy mesiacov? :)

  2. RelapseManiac napsal:

    Nemôžeš si to preložiť crbn sám?

  3. Tomuchi napsal:

    Myslím ze zmínka byla o tom ze snoop Xzibit a em spolupracuji s drem na jeho desce roots nejsem si jistej ale řekl bych ze to je 50/50 bude nova deska nebo dreho :) ( dre uz potvrdil ze jeho nova deska se nebude jmenovat detox ale to je zároveň jediná informace která se ohledně ty desky dostala v posledni době ven )

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *