Eminem, Busta Rhymes a jejich 6minutový battle na Calm Down

Více informací a detailů se konečně objevilo o již brzo vycházejícím šestiminutovém battlu spoluprací Eminema a Busty Rhymese nazvanou Calm Down. Tu hip-hopoví fanoušci už netrpělivě očekávají.

Producent songu Scoop DeVille řekl v rozhovoru pro Vlad TV, že Eminem má 60 barů, Busta Rhymes jich má na nahrávce 64 a tvrdí, že tento song “zničí” ulice New Yorku a samotný hip-hop ve spoustě směrech.

Když Eminem nahrál svou sloku, Busta Rhymes zjistil, že ta jeho není dost dobrá a donutilo ho to vrátit zpět do studia, kde nakonec svou verzi znovu nahrál. “To ne, takhle to nemůžeme nechat. Takhle mě zničit na mý nahrávce nemůže, musíme to přepsat a znova nahrát,” svěřil se producent.

“Ta nahrávka je něco, na čem jsme si dali opravdu záležet,” řekl Scopp DeVille. “Není to jen záležitost jedné noci. Víte, my jsme se snažili touhle nahrávkou vrátit Bustu na hlavní kolej.”

“Nejenom, že vydáme song, chystáme i video. Dostanete starýho Busse a starýho Ema. Je to zabijárna, šílenství! 64 barů (Busta), refrén, 60 barů (Eminem), refrén, konec.” Ovšem kdy se všech těchto slibů dočkáme, to je zatím velká neznámá. Datum vydání ještě nebylo stanoveno. Nahrávka by se ale měla stát singlem z připravovaného alba Busty Rhymese Extinction Level Event 2.

Busta Rhymes se o projektu s Eminemem zmínil již dříve. “Mám šestiminutovou nahrávku s Eminemem. Zní to, jako bychom byli v battlu. Ale s respektem. Myslím, že jste ani jeho, ani mě ještě battlovat na nahrávce s nikým neslyšeli. Takže tahle věc je fakt unikát.”

Eminem již jednu nahrávku s Bustou Rhymesem má. Původně měla tenkrát být na Bustově albu, ale nakonec se na něj nedostala. I přesto získala velkou oblibu u fanoušků.

LukEakaEminem

  

4 komentáře: “Eminem, Busta Rhymes a jejich 6minutový battle na Calm Down”

  1. sschejbiss napsal:

    Jooo už aby to bylo venku, bude to nářez! :)

  2. lojzahadamczyku napsal:

    už, aby to bylo ^^

  3. nikolas napsal:

    shady king

  4. proste ja napsal:

    parada, uz se tesim….. :)*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *